Direktlänk till inlägg 10 maj 2011
Nyss så skulle jag göra lite tåååst ( toast ) men så hade såklart min älskade (med stora bokstäver) bror redan tagit slut på nästan allt smör, det fanns bara en liten, en pytteliten klick kvar. Och eftersom att jag verkligen ville ha min tåst så var jag ju tvungen att ta lite margarin. Smakade pytten om ni ville veta.
Men i alla fall så kom jag att funderar på varför flytande margarin kan vara flytande hela tiden? För när man stoppar in det i kylskåpet så stelnar det ju inte, utan det är lika mycket jävla rinnande som innan.
Om man har såndär annan margarin eller smör, det blir ju alltid stelt ? Om man har haft det ute ett tag och det har smält lite så blir det fortfarande inte flytande.
Kan någon förklara för mig hur det här funkar ? Annars får jag väl smsa till 118 800 eller något..
.. bli pilot. .. lära mig texten till en raplåt. .. bo i en friggebod. .. veta var alla strumpor tar vägen. .. veta hur en klocka fungerar. .. lära mig räkna min tänder med tungan. ...
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? - Mycket har hänt under det här året som jag aldrig gjort förut som jag aldrig gjort tidigare. Det största är väl att jag börjat jobba (förutom på mammas café). Har du några nyårslöften? - De...
Hej! De senaste dagarna har varit bra. Igår träffade jag mina fd klasskompisar som jag inte träffat sen studenten, det var jättetrevligt. Vi åt mat och spelade paketleken, jag vann en trisslott och vann 20 kr. Överlycklig! Det hela slutade vid 4 på...
Varför försvinner alltid alla strumpor? Spelar ingen roll hur många man köper, man har ändå aldrig några när man väl ska ha dom. Det borde någon ta reda på. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|